Een duwtje in de rug

“… en dan win je ineens een pakket personal training van Movement; vier weken 1-op-1 training en coaching door Clemens van den Thillart. Precies op het moment dat ik aan het afwegen ben hoe ik alle elementen thuis, werk, partner, kinderen en mij-tijd vitaler, gezonder en dus ook sportiever met elkaar kan vermengen. Perfecte timing dus.

Clemens weet je te motiveren en enthousiasmeren voor een sportieve en gezonde levenswijze. Samen grenzen verleggen; net even iets langer de oefening doorzetten, met een heerlijk gevoel als het me dan ook lukt én met soms de nodige spierpijn als bevestiging dat ik m’n lijf weer aan het werk heb gezet.

Ik heb enorm veel lol gehad; ten eerste door de goede klik, Clemens is makkelijk in de omgang en weet de sfeer er goed in te houden. Ten tweede door de diversiteit aan oefeningen; sporten in de sportschool hoeft niet saai te zijn. Clemens heeft een scala aan leuke en uitdagende oefeningen, het uur is zo voorbij! En als laatste omdat hij ook handige voedingsadviezen deelt; wat je (sportieve) doel ook is, hij kijkt naar het totale plaatje en helpt je met alle elementen die daarbij horen.

Clemens, bedankt voor deze kans. We hebben een hoop lol gehad samen en je hebt me precies dat zetje in de juiste richting gegeven dat ik nodig had. We komen elkaar zeker nog tegen en ik wens je natuurlijk een succesvolle toekomst toe met Movement.”